Producten

Ik werk met de producten van KIS.

De producten van KIS bevatten een systeem met een revolutionaire formule die zich focust op herstel van het haar van binnenuit. Het Keratin Infusion System. Ik werk graag met deze producten omdat ik gezond haar heel belangrijk vind. Naast het bijzondere Keratin Infusion System zijn er nog en aantal pluspunten. De producten van KIS worden niet op dieren getest. De keratine die in de producten verwerkt wordt, is gewonnen uit schapenwol. Verder worden er in de producten van KIS geen dierlijke bijproducten verwerkt en de producten zijn niet belastend voor het milieu.

KIS Color

KIS KeraCream Color is een intensieve, permanente haarkleuring voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven. Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar – van donker tot licht – en biedt 100% grijsdekking. Royal KIS SoftShades is een ammoniavrij kleurproduct. De kleur vervaagt geleidelijk en houdt tot 24 keer wassen in dezelfde kleurrichting, dus geen ongewenste kleurverandering en geen uitgroei.

Extensions

Ik werk met de keratin hairextensions van Euro So.Cap : een kwalitatief en betaalbaar merk. Met deze extensions kun je het haar voorzien van meer volume en/of een verlenging. Het zijn allemaal losse plukjes haar die met warmte in je haar worden bevestigd. Dit systeem blijft ongeveer drie tot vijf maanden in je haar zitten, waarna je ze in de kapsalon weer kunt laten verwijderen. Hierna zou je eventueel direct weer nieuwe extensions kunnen laten plaatsen. De extensions zijn in verschillende lengtes, texturen en kleuren verkrijgbaar.

Quick-in Hair

Ook werk ik met de Quick-in Hair van Hairworkxx. Ook hiermee verleng of verdik je je haar. Dit systeem is de snelste en meest eenvoudige manier om je look te veranderen. Het werkt, in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen je eigen haar in. Het duurt maar 1 minuut om het systeem te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. Ook als je eigen haar wat dunner is kun je deze Quick-in Hair met een gerust hart gebruiken. En ook de Quick-in Hair is in verschillende lengtes, diktes, texturen en kleuren verkrijgbaar.